US Dollar  Euro  GB Pound  CNY  Svenska Kronor

För Annullering

avbokning Order

För att avbryta en order, om du vänligen kontakta oss omedelbart. Inställda order som inte har levereras kommer att återbetalas med ett avdrag på 6% av ordern (er) totalpris angående avbokningsavgifter. De avbokningsavgifter debiteras för att täcka administrativa kostnader och transaktionskostnader i samband med annullering av order (er).

Vi bearbetar alla ordrar inom placerats 6-8 timmar efter order, så vi kan inte i kunna annullera en beställning efter att ha placerats. Jag hoppas att du kan förstå denna avgörande punkt.

Dessutom kan vi inte acceptera avbokningar för produkter som redan har levererats, och vår returrätt gäller i detta fall.

Duplicerar mandat

Från tid till annan vi fått Duplicera kontroller (två eller fler mycket liknande order) placeras i en kort tid av varandra av kunderna. Av skäl som säkerhet vi inte har tillgång till kundkreditkortsuppgifter och alla betalningar för order är godkända av kunderna själva.

Vår beredningsprocessen kontrollerna är automatiserade och vi är oförmögna att ta dubbel beställningar, om inte larmade av kunderna. Vi kan inte garantera att vi kommer att läsa begäran om att avbryta en dubblett ordning innan beställningen skeppas som vi försöker behandla alla ordrar så snabbt vi kan.


Hem  ::  Kontakta oss  ::  Avkastning och Utbyte  ::  Frakt & Spårning  ::  Integritetspolicy  ::  För Annullering
Copyright 2015-2020 © Ryggsäck Svart,Köpa Handväska All rights reserved. Powered by Väskor Online Dam,Märkesväskor Billigt