US Dollar  Euro  GB Pound  CNY  Svenska Kronor

Integritetspolicy

1. Hur skyddar vi din integritet?

Säkerheten för din information Personlig är mycket viktigt för oss. Vi säljer eller hyr aldrig din personliga information till tredje part under några omständigheter. oss värderar ditt förtroende mycket högt, och hjälpa till att skydda säkerheten och sekretessen för de personuppgifter som du lämnar till oss och använda det som vi har beskrivit i vår sekretesspolicy.

Under utbytesprocessen information kommer vi att göra vårt bästa för att garantera säkerheten för ditt information genom att kryptera informationen ingång med mjukvaran Säkerhet Socket Layer (SSL). Det är mycket viktigt att förhindra andra obehörig användning av ditt lösenord eller ange ditt dator. Därför måste du göra omedelbar utloggning efter sluta besöka webbplatsen när du delar samma dator med andra människor.

2. vad är användarnas personliga information samlar vi in?

Vårt främsta mål i samla personlig information är att anpassa och förbättra vår tjänsten. Vi samla in följande typer av information från våra användare:

Den information du ge:

Vi tar emot och lagra valfritt information du anger på vår hemsida eller ge andra medel, såsom ditt namn, e-postadress och annan information du ger. Du kan välja att förse oss med viss information, men du kanske inte att kunna dra nytta av många av våra funktioner, som postar kommentarer på våra webbplatser, skapande en användare eller ta emot e-postvarningar. Personuppgifter du lämnar kommer att användas för sådana ändamål som att svara på din förfrågningar om vissa produkter och tjänster, personalisering av innehåll reklam du ser och kommunicera.

3. Hur vi använder den information som vi samlar in.

Vi kan använda Information vi samlar in:

  * Ge, driva, förbättra och underhålla webbplatsen

  * Anpassa och / eller anpassa din kommunikation och erfarenhet shoppa

  * Bättre svara på förfrågningar kundservice

  * Kommunicera med dig om köpa, informationen eller tjänstkonto kundernas behov

  * Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang, och andra reklamsyfte

  * Förbättra vår verksamhet

  * Administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra webbplatsfunktioner

Vi använder cookies för att:

  Minns * poster i korg

  * känna igen dig när du återvänder till vår hemsida

  * Förvara ditt användarnamn eller e-postanslutning (men inte din lösenord) för att göra det enklare att ansluta

  * Se till att användarna ansluter

  * Tillåt dig att använda kassan Express

  * Analysera besökarnas beteende

Observera:

Om du inte vill acceptera cookies kan du blockera dem genom att justera inställningarna på din webbläsare Internet. Men om du blockera dem, du kommer inte att kunna att utnyttja funktionaliteten i våra webbplatser, inklusive kundanpassningar funktioner som är förknippade med att skapa en profil användaren.

4. din Samtycke

Genom att använda vår webbplats, du överens till vår policy om sekretess e

.

Genom att bli medlem på vår hemsida, accepterar du delar ett belopp Basic information med resten av samhället, inklusive ditt namn Användare, stad lokalisering, profilbild och vissa andra grundläggande information. För att delta i alla funktioner på sajten Webb och andra samhällsaktiviteter och delning, måste du ändra ditt sekretessinställning att dela mer information, inklusive eventuella innehållet genereras av användaren av din, din profilsida och alla din aktivitet på webbplatsen.


Hem  ::  Kontakta oss  ::  Avkastning och Utbyte  ::  Frakt & Spårning  ::  Integritetspolicy  ::  För Annullering
Copyright 2015-2020 © Ryggsäck Svart,Köpa Handväska All rights reserved. Powered by Väskor Online Dam,Märkesväskor Billigt